miércoles, 16 de febrero de 2011

Miguel Angel Ánima Negra


L'ánima del Miguel Ángel se escapá per els estudis de Radio Pollença , el gran comunicadó edemés de viatxant ( 4 mesos de enades y vengudas per tot el mon cada añy,) en la seve entretenguda charla me contá que els vins que elabora es una feina conjunta duns instusiastes del vi que estimen la terra, que comensaren de res i cada vegade confian en la natura que les fa que cade aiñ sigui un intent per superarsé, no crue que els de fore li axin de mandá com sa de fé, ni els tats ( inclús de la guia que emplei ), el comsumidó es el que sab triá lo que li agrade... un bodegué que li sobre modestia, peró sab que el seu vi fa que el nom de Mallorca sigui conegaguda per tot el mon.

Els (93) puns no li venen de nou, ya está ecostumat,( ya a está en el "podium en altres edicions) i no sol en les guia de Españya, altres com la pregistiosa Guia Parker de EE.UU li va concedí (94) y fa poc va sé seleccionat com el milló vi importad a Australia ( casi res) edemés del Japón.

Varom fer el tats , destecaren els minerals, tant suaus peró a la vagade persistens y que quedaven en boca un llarc tens, un vi molt complexe que domés em hores podriom trobá totes les virtuts dell.

Uns grans vins de canostra, que no les feim el cas que tocaria y edemés alebam molts de defora !! em de cambiá!!!

Gracies a Ánima Negra Vitcultors de Felanix per le vostre feina.

Emisió el 16-2-2011 1 ! recomanat sentirla la poreu descarregá de la nostra página o me enviau un correu .!!!

-
-

No hay comentarios: