sábado, 28 de julio de 2018

Programa pre- fiestas patronales



En la antesala de nuestras fiestas patronales los horarios de Radio Pollença cambian según la demanda de los plenos políticos se se celebran en este final de mes,por eso se suspendió el programa, pero a lúltima hora se cancelaron los plenos y quedó libre la hora de El Mon del Vi,  la colaboradora Catalina Bibiloni se encuentra de vacaciones y aceptó venir a comentar alguno de sus viajes por las bodegas , recientemente estuvo en la bodega Frisach llamado vino de las trinxeras en el delta del Ebro 




Supernins y Viogner de la Bodega Son Vich de Superna ( Esporles )


Diego Rodriguez  enólogo de Son Vich de Superna


Catalina Bibiloni concentrada en la cata.

Interesante programa sobre comentarios de los llamados vinos naturales y sin sulfuros de Diego my recomendado escuchar el audio

Cata de los dos vinos de Son Vjch de Superna por Cattlina Bibiloni


                                                             SUPERNINS 2017

Vista: de color cirera picota. Capa mitjana. Menisc cardenalici. Es veu net i brillant. Amb llàgrima abundant i gruixada de baixada ràpida al fons de la copa.

Olfactiva: Aromes a fruita vermella silvestre, molt concentrada. Fons mineral subtil. A mesura que s’obre apareixent les flaires de les mores d’esbarzer que cedeixen lloc a les fraules àcides i es va girant cap tocs de cireres. També es deixen sentir l’olor de la resina de les mates de muntanya. Transcorregut 30’ emergeixen tocs càrnics, especiats i de sucre cremat. Les olors de pedra no abandonen les diferents capes d'aromes que van sorgint durant el tast.

Gustativa: Entrada secant. El retrogust manté la fruita silvestre que no desapareix i es manté llarga estona dins la boca. Pas fluid, llarg i persistent. Untuós.


                                                              VIOGNIER 2017

Vista: Color groc daurat. Net i brillant. Glicèric que desferra molta llàgrima de les parets de la copa.

Olfactiva: De gran expressió aromàtica, embauma tota l’estança. Fruita de pinyol groga. Tocs florals. Una punta alcohòlica. A mesura que passen els minuts es torna més perfumat. També apareixen fent menció notes d’ananàs. Tocs de llavors de fonoll i aromes de brioxeria.

Gustativa: Entrada untuosa, amb “punx”. Al retrogust recorda a la fruita groga que hem trobat al nas, per deixar pas a les aromes de pètals de rosa. Pas llarg amb cert pes. És molt rodó.

Tastats per Catalina Bibiloni en dia de fruita. Dimecres 25/07/2018 en directe en el programa El Mon del Vi de Radio Pollença     


Emisión 25 Julio 2018


https://www.dropbox.com/s/byy165b61t7bwk9/18-07-25-mondelvi-patrona-superna.mp3?dl=0














                                                               

No hay comentarios: