lunes, 10 de enero de 2011



La guia Peñin va sorti al public en 1983, els qui mos egrade el mon del vi, es important tenirlé, per poré fe les consultes e les hores de comprá un vi, tant en calidad-preu com les veriedats,tens de crianse, cuans de vins fa le bodega seleccionade cuantes de D.O. existexen y tembé le valoració que fan en puntuació dels vins, sen poren trobá un perei mes de guies dins Españya, peró le mes completa es esqueste.


El Sr. José Peñin sempre a estád dispots e colaborá en el programa (de fet ya es le tercere vegada) , en equeste intervenció del dia 29.12.2010 va fe un llarg repás de le nova guia y uns comentaris molt especials per les bodegas de les Balears, moltes de elles en lo mes alt del "Podium",tembé se varen traure de demunt tantes de "leyendas urbanes" que se diuem de ell.


Si el voleu escoltá estará en le página de Radio Pollensa,un tens, si el voleu tení me escriviu en correu y els vos pasaré , el programa va pesá tan eviat que casi nos donarem conte del tens de lo interesant que era . Grasies Sr: José Peñin per etrecármos en lo més profesional del mon del vi.

No hay comentarios: